diumenge, 2 d’agost del 2009

Preparant les vacances!

D'aquí una setmana ja serem a Delhi. L'Ìndia és un d'aquells països de la meva llista mental de llocs per visitar que fa més anys que hi era i d'aquí una setmana la tocaré, l'oloraré i la sentiré amb el meu propi cos.

Seran unes vacances especials i no només pel país. Tot el que envolta aquest viatge és especial.

Aquestes vacances són les primeres des de molt de temps on torno a tenir parella, però aquest cop no podrem viatjar junts. Estarem, això sí, en el mateix continent però vivint realitats motl diferents l'un de l'altre. A principis d'aquest any, quan vaig començar a pensar en aquesta destinació per les vacances d'estiu, me les imaginava amb tu... finalment les faré amb quatre amics més.

I aquesta és una de les altres coses que faran que aquestes vacances siguin especials. En un primer moment només havíem de marxar la Gemma i jo; després es va apuntar la Mercè, després de Setmana Santa en Jordi i fa un parell de mesos, la Rosa. Això semblarà El club de los cinco! Estic segura que ens entendrem molt bé i ens ho passarem molt i molt bé.

Aquest cap de setmana he avançat molt en els preparatius i pràcticament em queda posar les coses dins la motxila i anar cap a l'aeroport. I encara queden 6 dies per marxar!!

Un més d'agost a l'Índia, amb el cor a Japó i Canada... i Barcelona, és clar!

Aquest és el post número 100 d'aquest blog... qui ho anava a dir! Ens retrobem aquí mateix a partir del setembre. De moment em trobareu en el blog del viatge.

Bones vacances!