diumenge, 31 d’agost del 2008

Començament de curs

Ara toca dir tot allò de "m'apuntaré a no sé quin curs, aniré al gimnàs, no tropessaré un altre cop amb la mateixa pedra...", el setembre és una mica com quan canviem d'any, no? et proposes fer coses noves i apassionants... doncs, mireu, aquest setembre no en faré pas cap de propòsit (i això no val dir que no viuré coses apassionants). Mentre segueixi així, uns dies bons i altres potser no tant, però amb amics i família al voltant, amb riures, amb nits de xerrar fins les mil o de fer-te pols els peus de ballar, ja va bé.

He estat sense dir ni mu durant 15 dies... el resum és treballar als matins i les tardes de tot una mica: Festes de Gràcia, festes de Sants, intentar anar a un concert a Figueres que al final no va poder ser, rebre sms dels amics de vacances, fer de cangur al gos mentre els pares eren a fora... i avui sembla que tornem a començar. Demà comença "oficialment el curs dels treballadors"... han estat bé aquests dies veure com la gent es va reincorporant a la feina, t'explica el viatge, t'ensenya les fotos i tu que penses: "jo ara us ensenyo les de Roma però al novembre..."

I és que des que he tornat que estem parlant cada dia del viatge amb l'Àngels. Avui mateix hem quedat a la Virreina per a fer una mica el planning de dies (ho llegiu a l'altre blog).

Bé, doncs demà quan ja gairebé tothom serà de tornada començarem de nou, sense cartera nova ni estutx però amb un somriure als llavis.