dimecres, 11 de juny del 2008

Cap de setmana andalus

Intens cap de setmana de feria i sol.

Dissabte a les nou del matí ja em plantava a Sevilla per una primera presa de contacte, a les dotze el sol i la calor eren gairebé massa forts però, després del mes de maig i aquests primers dies de juny tan plujosos, em feia falta.

A les dues, tren cap a Puerto Real, d'allà a deixar les bosses i cap a la feria. La meva primera feria, si no compto la de Barcelona. A les set de la tarda ja ens havíem pres uns quants mojitos (però aquí no es beu fino o manzanilla?) i a les vuit vam anar a descansar una mica per preparar forces pel vespre. I ja vam fer bé, perquè la nena va estar ballant fins les sis del matí com una "loca".

Diumenge cap al migdia vam agafar el cotxe i ens vam plantar a Càdis. Passejada vora el mar, dinar peix ben fresc i una mica de platja... genial!! I només arribar a Puerto Real... feria!! Aquest cop fins a quarts de dues.

Dilluns al matí ja vam anar cap a Sevilla, visita a la seu, dinar de tapas, passejada per Parc Maria Luisa i Plaza España, una cerveseta acompanyada d'una pringà i cap a l'aeroport.

En fi, cap de setmana mogudet, divertit i amb calor i sol ;)

ah! i amb bons amfitrions i bona companyia.

És fa dura la setmana i ja m'enteneu perquè...