dijous, 23 d’octubre del 2008

Casualitats

Hi ha dies que penses que tot està lligat en certa manera, que un sol moviment o pensament pot moure les coses de la teva vida i dels demés.

Avui m'ha passat alguna cosa així.

Primera part:

Ahir al vespre, mentre era a casa, escoltava el grup francès que més m'agrada des que ara fa 7 anys vaig conèixer a qui va ser la meva parella durant més de quatre anys. El grup es diu Tryo i són fantàstics.

Doncs bé, ahir vaig trobar un video de la cançó "Serre moi", un concert acústic i me'l vaig mirar i remirar un munt de cops. El vaig penjar la facebook també.

Segona part:

Aquest matí i després de més d'un any sense saber res de qui més vaig estimar profundament durant anys, ha aparegut amb un curt mail recomanant-me que abans de marxar a Xile (el seu país) em miri un documental. I és clar, s'han remogut moltes coses dins meu.

Tercera part:

Just quan estava responent el seu missatge, he rebut una newsletter de Tryo amb els concerts que faran aquest hivern. He mirat quan tocàven a París per veure si em coincideix amb algun cap de setmana on puc fer una escapadeta i ... he vist que el 16de desembre toquen a Barcelona.

No he trigat més d'un minut en comprar-me l'entrada, amb els dits tremolant d'emoció.

Coincidències...

4 comentaris:

ROCK N´ROLL OUTLAW ha dit...

Un blog fantàstic. T'he de dir que escrius molt bé, un ritme, una cadència, sembla que estiguis parlant suaument a la orella. Felicitats.

Quan de temps. Jo també en tinc 32.
Saps qui soc? Jeje.

Anna ha dit...

Marc!!!!!
I és clar que sé qui ets!!!!
Buf... quants anys fa? on ets? què fas?
No sé si t'interessa però mig Nelly estem ficats al facebook...
Quina alegria, Marc!!

Spock ha dit...

Potser sí que són coincidències... Jo no crec en senyals d'aquesta mena perquè seria tant com dir que estem predestinats i, per tant, no som lliures... però haberlas haylas :)

I tenint en compte que t'agrada Pastora... m'has fet venir ganes de conéixer aquest grup. ara navegaré una estona a veure com sonen.

Una abraçada!

P.S.: Què tal el concert?

ROCK N´ROLL OUTLAW ha dit...

Ja veus, en l'era de les xarxes socials tot és possible, fins i tot per mi, que no tinc Facebook. Et vaig trobar tafanejant amb la meva parella al seu facebook, buscant velles llegendes del Nelly.

Quants anys fa? jo que sé, 20? 50?

On soc? A Barcelona

Qué faig? Ara mateix escric a l'ordinador. A més soc guionista, donc classes d'audiovisual a nens... Però per més informació m'escrius un mail, i de pas m'expliques tu coses!