dimecres, 30 de gener del 2008

Txi- kung: primera classe

Acabo de fer la primera classe de Txi-kung i estic molt i molt relaxada. Fer aquest tipus d'activitats a la feina pot semblar estrany però un cop passades les primeres vergonyes tot va bé. El truc és no mirar als companys perque sinó estàs perdut, l'atac de riure arriba de seguida!

He arribat a la classe 15 minuts tard perquè estava contractant l'adsl per telèfon i m'han tingut més de mitja hora fent i refent-me les mateixes preguntes i llegint-me no sé quin coi de protocols... quan he arribat tot just començaven els exercicis després d'haver fet una mica de relaxació que m'he perdut.

El nostre mestre és fantàstic, una persona a qui només mirant-la ja et relaxes, que et parla fluix i mirant els ulls... els exercicis d'estiraments, de relaxació i meditació són lents i sempre amb la veu de fons d'en Ravi que ens explica el què hem d'anar fent i el que significa cada moviment.

En fi que ja tinc ganes de que torni a ser dimecres!! A més en Ravi també ens fa sessions de shiatsu i acabo de demanar hora per la setmana vinent. A partir d'hora fora contractures!!

1 comentari:

Andreu ha dit...

Hola!!

Ja veig ja, quines coses més extranyes feu a la UOC!!